LAMINAAT ANTISLIP MAKEN

Laminaat is een ondergrond die veel voordelen heeft en daardoor voor allerhande toepassingen gebruikt word. Een probleem waarmee deze ondergrond wel mee te maken krijgt is gladheid. Veel mensen glijden uit op deze ondergrond. Maar een veel gehoorde klacht is dat ook veel honden hierop uitglijden.

Wat is hier aan te doen?

Om de ondergrond voldoende stroef te krijgen, kunnen we een antislipcoating aanbrengen. Echter, dit is niet altijd aan te raden. De coating verandert het uiterlijk van het laminaat aanzienlijk. Daarom raden wij deze coating af op zichtplaatsen (woonkamer, slaapkamer, etc).

Wanneer wel te gebruiken?

Onze antislipcoating is aan te raden op plaatsen waar geen andere optie mogelijk is, en waar het belang van veiligheid groter is dan dat van het uiterlijk. Bijvoorbeeld:

  • bij senioren
  • plaatsen waar volgens Arbo moet worden gewerkt
  • zorginstellingen
  • openbare ruimtes

Wanneer af te raden?

Als het gaat om zichtwerk, dan raden wij onze antislipcoating af. Na het aanbrengen kunnen banen en aanzetten van de coating zichtbaar blijven. Met name in particuliere omgeving raden we dit dan ook af.

ZO MAKEN WIJ LAMINAAT ANTISLIP:

Reinigen

We maken het laminaat eerst grondig schoon en plakken randen af.

Coating aanbrengen

Volgens een speciaal procedé brengen we onze 2-componenten antislipcoating aan.

Stroef en veilig

Na kort inwerken en drogen is de laminaatvloer stroef en veilig.

OOK EEN VEILIGE LAMINAATVLOER?

Sinds onze start in 2004 is Antislipspecialist uitgegroeid tot dé expert van Nederland. Dagelijks zijn onze medewerkers in heel het land actief in het stroef en veilig maken van allerlei soorten vloeren.

Antislipcoatings aanbrengen is specialistenwerk. Onze adviseur komt graag langs om de mogelijkheden te bespreken en voor een offerte op maat!