WERKWIJZE VLOER ANTISLIP MAKEN

Antislipspecialist maakt gebruik van een beproefd systeem voor het antislip maken van u vloer. Dit systeem bestaat uit de volgende handelingen:

  1. Het Reinigen van de vloer
  2. Aanbrengen van de antislip-coating
  3. Onderhoudsadvies

ZO MAKEN WIJ VLOEREN ANTISLIP:

Reinigen

Voordat het antislipsysteem kan worden aangebracht dient de ondergrond schoon en vetvrij te zijn. Voor de meest uiteenlopende ondergronden zoals tegels natuursteen laminaat hout en glas beschikken wij over de hiervoor geschikte reinigingsmiddelen- en machines.

Coating aanbrengen

Na de grondige reiniging wordt de antislip laag aangebracht. Wij maken hierbij gebruik van één permanente transparante twee componenten coating op basis van chemische nanotechnologie.
(Nano-antislip) Deze coating heeft de volgende voordelen:
– Transparant
– Na circa 12 uur weer beloopbaar
– Vuil- en water afstotend
– Slechts één laag, dus snel aan te brengen
– Geschikt voor zowel binnen als buiten.
– Antislipwerking in zowel natte als droge omstandigheden

Stroef en veilig

Op Basis van de ondergrond en de gebruiksomgeving stellen wij voor u een onderhoudsadvies op zodat u zelf of in eigen beheer het onderhoud van uw antislipvloer kunt uitvoeren.

OOK EEN VEILIGE EN STROEVE VLOER?

Sinds onze start in 2004 is Antislipspecialist uitgegroeid tot dé expert van Nederland. Dagelijks zijn onze medewerkers in heel het land actief in het stroef en veilig maken van allerlei soorten vloeren.

Antislipcoatings aanbrengen is specialistenwerk. Onze adviseur komt graag langs om de mogelijkheden te bespreken en voor een offerte op maat!