EEN VEILIGE, STROEVE BEDRIJFSVLOER

Maar liefst 44 procent van de medewerkers in een fabriek, werkplaats of buitenlocatie heeft een struikel- of valpartij meegemaakt. Een gladde werkvloer staat daarmee bovenin de lijst van oorzaken van ongevallen op de werkvloer.

Een gladde vloer kan men binnen een bedrijf op veel plaatsen tegenkomen. Dat kan bijvoorbeeld de mooie natuurstenen entree zijn, de tegels bij de toiletten of de werkvloer in een fabriek of garage.

Onze oplossing voor dit probleem is een transparante antislip etsing, die toepasbaar is op vele soorten ondergronden. Onze antislip toepassing voldoet aan de eisen die HACCP en ARBO stellen met betrekking tot stroefheid, applicatie en reinigbaarheid.

Tegen een beperkte investering maken wij de werkvloer stroef en veilig, zodat de kans op uitglijden enorm verlaagd wordt.

ZO MAKEN WIJ DE WERKVLOER ANTISLIP:

Reinigen

We maken de vloer eerst grondig schoon en plakken dorpels en randen af.

Antislip maken

Volgens een speciaal procedé brengen we onze 2-componenten antislip-etsing aan.

Stroef en veilig

Na kort inwerken en drogen is de vloer stroef en veilig.

OOK EEN VEILIGE WERKVLOER?

Sinds onze start in 2004 is Antislipspecialist uitgegroeid tot dé expert van Nederland. Dagelijks zijn onze medewerkers in heel het land actief in het stroef en veilig maken van allerlei soorten vloeren.

Antislip toepassen is specialistenwerk. Onze adviseur komt graag langs om de mogelijkheden te bespreken en voor een offerte op maat!